Mária přirovnala škrábání k orgasmu. Má klitoris na zádech, vtipkoval Milan

Mária přirovnala škrábání na zádech k orgasmu - Honeymoon – líbánky k nepřežití (20)

Mária s Milanem se postupně sbližují a jak dny na ostrově plynou, dojde mezi nimi také k prvním dotekům. Jak se ukáže, vnadná Slovenka velice ocení škrábání na zádech. Dokonce ho přirovnala k orgasmu.

Mária svému muži uvařila dobré jídlo a on jí na oplátku slíbil, že ji poškrábe na zádech. Slovenka totiž na ostrově bojuje s nepříjemnou vyrážkou, kvůli které ji svědí celé tělo. „To je lepší než orgasmus,“ vzdychala Mária, která si Milanovy dotyky viditelně užívala a dávala to hlasitě najevo.

„To je první žena, co má klitoris na zádech,“ smál se Milan a pokračoval ve své práci. Bylo vidět, že ho to baví a líbí se mu, co to s Márií dělá. „Škrábání na zádech bylo lepší než orgasmus,“ zopakovala později Slovenka v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat ve čtvrtek ve 22:50 na Primě nebo už teď na prima+.

Škrábání mě uklidňuje. Je to taková moje úchylka

Mária později přiznala, že má pro škrábání na zádech slabost. „Byla to pro mě odměna, protože jsem už málem vyletěla z kůže. Tak si všiml, že se hodně škrábu a už mám trošku delší nehty, tak se to snažil uklidnit. A musím přiznat, že mě to i v běžném životě hodně uklidňuje. Je to taková moje úchylka,“ dodala s potutelným úsměvem Mária ve dvacátém díle.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Milan byl na svou techniku náležitě pyšný. „Zatím si žádná nestěžovala ohledně masáže zad a drbání, takže předpokládám, že už v tom budu mít asi nějaký grif,“ dodal se smíchem. Podle všeho se začínají prohlubovat také jeho city. „Určitě mi na ní záleží. Nevím, zda bych zatím definoval, že ji mám rád, ale je to holka, na které mi záleží a určitě bych byl nerad, kdyby se jí něco stalo,“ sdělil sympatický zahradník.

Mária Milana varuje před jeho přáními. Přišla jsem o rodinu a přátelé, říká:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Milan Kráčmar Mária Dohňanská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.