Milan chtěl Márii nafotit akty. Přišlo mi to jako dobrý nápad, říká

Milan chtěl Márii nafotit akty - Honeymoon – líbánky k nepřežití (18)

Milan Kráčmar se pomalu, ale jistě začíná otrkávat a opuštěný ostrov v něm vzbudil novou touhu. Jejich poslední společný dárek ve formě fotoaparátu mu vnukl nápad, a to sice, že z něj bude fotograf aktů. Jak Mária reagovala na jeho nabídku nahých uměleckých fotek?

Milan Kráčmar sice pracuje jako zahradník, ve svém volném čase ale rád fotografuje. „Rád fotím všechno možné, ano. U žen jsem zatím tohle štěstí neměl,“ prozradil Milan v osmnáctém díle nové seznamovací reality show a poodhalil tak své tajné přání. „Nahatých žen těch se bojím, že už by něco mohly chtít, víš,“ řekl se smíchem své ostrovní manželce Márii.

Ta jen koulela očima a byla z jeho nabídky viditelně nesvá. „Milan to navrhl, že chce fotit akty. A tím, že mě hecoval, necítím se na to před ním,“ popsala Mária své pocity na kameru v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Milan se nenechal odradit

Ačkoliv Mária Milanovi sdělila, že jeho nabídku nepřijímá a celý jeho nenápadný nátlak se snažila stočit do vtipu, on se odradit jen tak nenechal. „Nejsi profesionální fotograf,“ dodala Slovenka. „Rozumíš, z opuštěného ostrova, autentické,“ pokračoval Milan v konverzaci, která začínala být Márii viditelně nepříjemná. „Nejsi pro žádnou srandu evidentně,“ dodal tomu korunu Milan. To už na výrazu Márie bylo vidět, že by se z aktuálního místa nejraději přenesla někam jinam.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Situace pak trochu vygradovala a vznětlivě zareagoval paradoxně samotný Milan. „No tak dobře, tak nemusíš být hnedka…“ a rozhodil při tom rukama. Napjatý moment pak uklidnila Mária. „Nemusím? Tak dobrý, tak udělám ti nějakou pózerku,“ pronesla s úsměvem. Ačkoliv by se mohlo zdát, že krize byla zažehnána, Milan to pak ještě dorazil jednou… „Přišlo mi to jako takový dobrý nápad,“ dodal na závěr. Více se dozvíte ve videu v úvodu článku. Premiérové díly Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Na pláži Simony a Michala to opět vře. Pohádají se před návštěvou Terezy:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Milan Kráčmar Mária Dohňanská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.