Jana z líbánek promluvila o svém domově: Nesnáším návštěvy, ani máma ke mně nejde

Jana a Zdeněk spolu konečně vychází - Honeymoon – líbánky k nepřežití

Jana Boháčková se na ostrově postupně otevírá čím dál tím více. Teď se navíc svému partnerovi Zdeňkovi svěřila, že příliš nemá v lásce návštěvy. Proč tomu tak je?

Moderátorka Tereza Pergnerová zavítala na pláž Jany a Zdeňka, aby s nimi společně povečeřela a probrala jejich radosti i strasti. A jak se zdá, její společnost zapůsobila téměř terapeuticky. Jana je od té doby mnohem uvolněnější a příjemnější. I její chování vůči Zdeňkovi se rapidně zlepšilo.

Po odjezdu Terezy spolu dvojice probírala aktuální pocity ze vzácné návštěvy a oba dva se shodli na tom, že se jednalo o velice příjemně strávený čas a jsou za něj rádi. Z Jany ale potom vypadlo, že u sebe doma moc návštěvy ráda nevidí. „Já třeba normálně nesnáším návštěvy doma,“ prozradila Jana v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Jana bere domov jako své útočiště

Viditelně překvapený Zdeněk vyzvídá víc a snaží se pochopit, proč to tak Jana má. „Jako proč? Je to narušení soukromí?“ zeptal se Tarzan své partnerky v sedmnáctém díle. Jana mu přitakala a pokračovala s vysvětlováním. „Tím, jak to nemám takhle od začátku, co tam jsem, že by ke mně někdo chodil, tak jsem si tam udělala svoje chráněné místo. Ani máma, když nemusí, tak dovnitř nejde,“ dodala pekařka. „Takže to máš spíš jako takové svoje útočiště, kam se schováváš a máš tam svůj klid, pořádek a máš to narušované maximálně čtyřma psama a ničím jiným,“ ujistil se Zdeněk, zda její pohled chápe správně, načež mu Jana opět přitakala. „Tyjo, to je hustý,“ dodal Zdeněk.

Mohlo vám uniknout: Temperamentní Mária neotálela. Hned v úvodu se zeptala na oblíbenou sexuální polohu

Terezy návštěva jí ale nevadila. „Nebrala jsi to jako narušování soukromí?“ zeptal se Zdeněk. „Ne, já tady nemám vůbec žádný soukromí,“ dodala Jana a oba dva vybouchli v záchvat smíchu.

Podívejte se také, jak Slovenka Mária popsala své těžké životní období:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.