Temperamentní Mária neotálela. Hned v úvodu se zeptala na oblíbenou sexuální polohu

Temperamentní Slovenka Mária - Honeymoon – líbánky k nepřežití (8)

Nová seznamovací reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová, už zaplnila všech pět pláží. Poslední pár tvoří Slovenka Mária Dohňanská a zahradník Milan Kráčmar. Jak spolu tihle dva vyjdou?

Přežije spolu nová dvojice v extrémních podmínkách? A podaří se jim vybudovat milostný vztah? Právě to zkoumá nová seznamovací reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová. Pátý a poslední pár na opuštěné pláži tvoří temperamentní Slovenka Mária Dohňanská (40), která o sobě říká, že je „made in Czechoslovakia“. Už během speed datingu se jevila jako sebevědomá žena, která ví, co chce, a nebojí se zeptat napřímo.

„Oblíbená sexuální poloha?“ vystřelila například otázku během speed datingu, během kterého si spolu měli možnost povídat naprosto cizí lidé po dobu jedné minuty. Na základě vzájemných sympatií je pak dali dohromady odborníci. Výsledkem je pět párů, které spolu stráví měsíc na opuštěném ostrově. A jak by měly vypadat vysněné líbánky podle Márie? „Spojení moře a hor, krásná příroda, průzračné laguny. Co nejméně lidí. Taková Francouzská Polynésie by se mi velmi líbila. Místo ale není podstatné, podstatné je, s kým tam jsi,“ popsala Slovenka.

„Nuda je největší zabiják vztahu.“

osmém díle nové seznamovací reality show si Mária Dohňanská přečetla svůj slib se zahradníkem Milanem Kráčmarem (39). Ten se do reality show přihlásil, aby potkal někoho, do koho se zamiluje. „Abych byl upřímný, chtěl bych potkat spřízněnou duši,“ prohlásil před natáčením pořadu.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Cestou na svou pláž se Mária svěřila se svými obavami Milanovi. „Na nás,“ připili si. „Doufám, že se tam bude dát někde chodit, abychom nezemřeli nudou... Víš, co je největší zabiják vztahu?“ položila otázku Mária. „Co?“ zeptal se Milan. „Nuda!“ zahlásila Mária. „Jo, nuda, aha,“ odvětil Milan. Jak se nové dvojici povede na ostrově? Sledujte reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Podívejte se na Simonu a Michala, u kterých došlo k poměrně ostřejší výměně názorů:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.