Trable v ráji? Simona a Michal zažívají další vyhrocenou situaci a neshody

Simona a Michal zažívají své první ostřejší výměny názorů

Simona a Michal si budují své hnízdečko lásky, někdy při tom ale tvrdě narazí. Oba dva si chtějí vymezit svůj prostor, a proto mezi nimi občas dojde k ostřejší výměně názorů. Jak se jim podaří zvládnout vyhrocené situace?

V nové seznamovací reality show to pomalu, ale jistě začíná pořádně vřít. Doposud nejstabilnější pár, tedy Simona a Michal, teď prožívají poněkud horší období. Simona sama říká, že velmi často musí být po jejím, a to začíná Michalovi vadit. A když se k tomu pak přidá její laxnost, je oheň na střeše. Jejich první hádka proběhla v šestém díle pořadu, který moderuje Tereza Pergnerová.

Další neshody na sebe nenechaly dlouho čekat. K další ostřejší výměně názorů totiž dojde hned v následujícím dílu. Jak je vidět, hlad a nedostatek komfortu se podepisují. Dvojice je spolu na ostrově 24 hodin denně, a tak se rychleji odhazují masky a krystalizují jejich osobnosti. K první nepříjemné situaci došlo kvůli sprchování a další na sebe nenechala dlouho čekat. Opět se však nejedná o nic vážného.

Hádka při vyrábění věšáku

K další hádce mezi nimi dojde při vyrábění věšáku. Simona Michala chytne za slovo, když řekne, že se jedná o jeho projekt. „To má být náš projekt a ty se tady bráníš změně k lepšímu,“ začala Simona. „Ale já jsem to do teď takhle bral,“ odvětil Michal. „A já teda nemůžu mít žádný slovo? To znamená, že všechno jsou tvoje projekty a já jsem tady navíc. Tak to tady nemusím být ale,“ rýpla si Simona. „Co to říkáš prosím tě, jak všechno moje projekty? Do všeho jsem tě zapojoval a chtěl jsem slyšet tvůj názor,“ odvětil jí Michal.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

A jak to dopadlo? Podívejte se na video ukázku v úvodu článku. Premiérové díly seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití si nenechte ujít na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Martin a Jana si na další pláži užívají romantiku a běh. Došlo na polibek ve vlnách:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Michal Kubec Simona Kadlecová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.