Michal a Simona zažijí první ostřejší výměnu názorů. Tobě je všechno jedno, vyčte jí

Simona a Michal se pohádají (6)

Michal a Simona sice doteď šířili pozitivní energii, na Michalovi se ale začíná podepisovat hlad a nervozita. Mezi prvním párem tak dojde k první ostřejší výměně názorů.

Simona Kadlecová (25) a Michal Kubec (24) tvořili od samého počátku nové seznamovací reality show téměř idylický pár. Pozornost vzbudilo především jejich tetování ve tvaru křížku, které mají na identickém místě. Dvojice si spolu zatím rozuměla a téměř vždy se jim podařilo napjaté situace zvládnout a vyřešit. Tentokrát však narazí na první neshody.

Na Michalovi, který je zvyklý cvičit a pravidelně jíst, se podepisuje hlad. Ke zbytečné hádce dojde kvůli sprše. „Tak já se jdu vysprchovat,“ oznámil Simoně, ale pak se zastavil, aby se ujistil, zda nechce jít dáma první. „Nebo chceš jít první ty?“ dotazoval se. „Mně to je jedno, jak chceš,“ odvětila mu Simona z reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Zbytečné dusno

To se ale Michalovi nelíbilo, což jí dal viditelně najevo. „Tobě je všechno jedno,“ vyčetl jí. „Ale tak jako řekni, ne?“ odvětila mu Simona. „Tak já ti nabízím, abys šla první, abys uschla ještě. Já, když neuschnu, tak je mi to jedno. Nevím, jak tobě. Tak jestli chceš být mokrá při spaní, tak já půjdu,“ prohlásil Michal v šestém díle reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová. „No tak běž,“ odsekla mu Simona, která pak ještě Michala dopálila dovětkem, ve kterém ho popoháněla.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„Tak ale už běž,“ vpálila mu. „Jak asi, když mám na sobě port, ne?!“ zvýšil Michal hlas. „No, dobrý, tak se prosím tě nevztekej, já na tebe taky nejsem protivná,“ prohlásila Simona. Jak se bude jejich vztah vyvíjet dál? Podaří se jim situaci urovnat? Nenechte si ujít další díl.

Podívejte se, jak hodnotí vztah Simony a Michala vztahoví poradci:

Sdílejte článek
Štítky Tereza Pergnerová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Michal Kubec Simona Kadlecová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.