Romantika podle Martina: Udělal Janě hrobeček, který hodlal dokola zapálit

Martin udělá Janě hrobeček z písku - Honeymoon – líbánky k nepřežití (19)

Martin má svůj osobitý smysl pro humor, který jeho ostrovní žena Jana očividně příliš neoceňuje. V dalším díle seznamovací reality show se ji rozhodne zahrabat do písku a vytvořit jí hrobeček. Aby toho nebylo málo, svému vtípku nasadí ještě pomyslnou korunu. Co na to Jana?

Martin si v posledních několika dílech nové seznamovací reality show stěžuje, že se s Janou málo smějí a že je pořád vážná. Těžko říct, zda je to vážností Jany či formou jeho vtipů. V devatenáctém díle spolu dvojice hraje piškvorky, a nakonec se Martin jako vítěz rozhodne zahrabat svou partnerku do písku.

Jana by si přála být mořskou pannou a poprosí Martina, zda by jí neudělal ocas z písku. Ten po ní chce, aby si lehla, což ona odmítá. „Není nic zadarmo, když budeš ležet, bude ocas,“ sdělil jí Martin a na to konto Jana už mlčela.

Hrobeček z písku

Jak bylo vidět z jejího výrazu, Martinův nápad si příliš neužívala. „Mrzelo mě, že se nechtěla zahrabat celá, že jí to tak strašně vadilo,“ sdělil ve své výpovědi v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin. Na Janě je ale vidět, že se už nějakou dobu snaží v jejich vztahu prosadit svůj názor a je frustrovaná z toho, že se to zatím nesetkává s pochopením u druhé strany. „No chtěla jsem ocas a ani ocas jsem neměla,“ povzdechla si se zaraženým úsměvem Jana. „Tak jsem měla takový hrobeček napůl,“ dodala posmutněle.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na druhé straně Martin byl ze svého nápadu viditelně nadšený. „Hele, to je nádhera, co?“ dotazoval se při pohledu na svůj výtvor. „Nakonec si myslím, že jsem udělal krásný hrobeček,“ dodal se smíchem Martin. Na závěr tomu dodal ještě pomyslnou korunu se svým dalším nápadem. „Když bys takhle třeba zůstala, než bych udělal oheň, tak bych vzal ty palmové listy takhle kolem a že bys kolem dokola hořela,“ prohlásil hokejista.

Milan na líbánkách zatoužil po erotice. Chtěl Márii nafotit akty:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.