Seriály a filmy

8. října 2024 16:35

Šarlota Chmelařová

Mária a Milan svoje líbánky ukončili. Necítím to tam, řekla Slovenka po polibku

Mária a Milan ukončili líbánky - Honeymoon – líbánky k nepřežití (29)

Milan a Mária se rozhodli společně ukončit svoje líbánky a pobyt na ostrově. Návrh vznesla Slovenka poté, co se pokusila jejich vztah posunout na další úroveň.

Milan a Mária spolu od počátku svého pobytu vycházeli a postupně se ladili na stejnou notu. Oba sice tvrdili, že si výborně rozumí, nedošlo však mezi nimi k ničemu fyzickému. Ostatně ani během obřadu si nedali jako jediní ze všech párů pusu.

Po společné večeři s moderátorkou Terezou Pergnerovou se toho zřejmě leccos odehrálo u nich obou. Mária se rozhodla pro dlouhou procházku o samotě, během které dlouze přemýšlela. Po návratu k Milanovi se rozhodla udělat krok dopředu a posunout jejich vztah z přátelské roviny trochu dál.

Osudový polibek

Ačkoliv o sobě oba dva mluví velice hezky a s respektem, osudovým se jim stal polibek. „Pokusila jsem se ještě o nějakou věc, konkrétně tedy, že jsem ho objala a líbali jsme se,“ sdělila ve své výpovědi Mária z reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě. Zdrženlivému Milanovi se polibek líbil, i když přiznal, že ho překvapil. „Nevěděl jsem, co si o tom mám myslet, už jsme o tom pak ani večer nemluvili,“ dodal zahradník.

Mohlo by vás zajímat: Jana konečně projeví svůj nesouhlas s Martinem. Způsobí to nepříjemné dusno

Pro Máriu byl ale tento pokus rozhodující. „Já jsem to tam nějak necítila. Nevím, jak to nazvat. Takovou tu zvířecí přitažlivost, že bych s ním chtěla mít něco víc než ten polibek,“ popsala svůj pohled temperamentní Slovenka. Následoval otevřený rozhovor, kde Maruška sdělila Milanovi, že si myslí, že bude lepší, když zůstanou pouze přáteli.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na Milanovi bylo vidět, že mu to bylo líto, zároveň respektoval přání své ostrovní ženy. „Už jsem tu Marušku začal poznávat, tak je to takové… Bojím se, že se mi Maruška ztratí. Vystihl bych to asi nejlépe Malým princem. Tam je taková příhoda s liškou. Ta liška říká, že když si někoho ochočíme, tak k němu získáme nějakou zodpovědnost a nějak bychom se o něj měli starat. A já mám pocit, že jsem si Marušku ochočil a byl bych rád, kdyby v tom mém životě nějak zůstala. A trošku se bojím, že až bude v tom svém světě, v té své civilizaci, aby na mě úplně nezapomněla…“ projevil Milan své obavy ve třicátém díle.

Podívejte se také, co nejromantičtějšího zažili Jana a Martin:

Sdílejte článek
Štítky vztahy reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Milan Kráčmar Mária Dohňanská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.