Seriály a filmy

3. října 2024 16:46

Šarlota Chmelařová

Zahradník Milan projevil své city. Já bych Márii pomiloval, prohlásil s úsměvem

Milan by Márii pomiloval - Honeymoon – líbánky k nepřežití (28)

Tereza Pergnerová má za sebou další návštěvu pláže, tentokrát u Milana a Márie. Společná večeře odhalila několik zajímavých skutečností a možná i trochu popostrčila ostrovní manžele k vyjádření svých citů.

Moderátorka Tereza Pergnerová si nejprve sedla spolu se zahradníkem Milanem, aby zjistila, jak a kam se vyvíjí jeho vztah s temperamentní Slovenkou Márií. „Mohl bys Marušku milovat, to znamená mít rád se vším všudy?“ zeptala se ho moderátorka reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Viditelně nervózní Milan se začal červenat a z jeho řeči bylo zřejmé, že se mu o citech nemluví snadno. „Když pokládáš takové otázky, já mám takovou obranu, že mám věci tendenci zlehčovat. Takže jediné, co bych ti na to teď řekl, je, že bych ji byl schopný pomilovat,“ dodal se stydlivým úsměvem Milan.

Tereza Pergnerová byla mile překvapena

Takovou odpověď moderátorka nečekala. „To za mě ale vůbec není zlehčení. To je za mě ještě lepší odpověď, než v jakou jsem doufala,“ doplnila Pergnerová v osmadvacátém díle vztahové reality show. Vážnějších verdiktů se ale prozatím stranil a po devíti společných dnech na ostrově zatím nechtěl nahlas vznášet nějaké vážnější myšlenky. „Ale co se týče samozřejmě nějakého hlubšího vztahu, tak to nemůžu říct,“ dodal Milan.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Pergnerová mu dala za pravdu. „To je brzo, samozřejmě. Aby něco bylo trvalé, lidi se poznávají a tak. Ale tak nějak vnitřně cítíš třeba, že tě ten druhý člověk zajímá, máš o něj zájem, projevíš o něj zájem,“ snažila se ho postrčit Tereza. Milan se snažil z konkrétní odpovědi nenápadně vyklouznout a začal složitě obepisovat, že záleží na tom, v jakém konkrétním světě a realitě se zrovna nachází. „Pokud ale budeme brát čistě tu tady, tak ano, určitě mě zajímá,“ uzavřel zahradník.

Podívejte se také, jak Veronika hodnotí Romanův vztah k plyšákovi:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Milan Kráčmar Mária Dohňanská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.