Seriály a filmy

30. září 2024 18:35

Šarlota Chmelařová

Jana přiznala, že s Martinem stydlivost neřeší. Spíme spolu nazí, říká

Jana s Martinem stydlivost neřeší - Honeymoon – líbánky k nepřežití (25)

Na pláž Jany a Martina zavítala Tereza Pergnerová, aby s nimi probrala jejich radosti i strasti. Oba dva moderátorce svěřili, jak se podle nich vyvíjí jejich vzájemný vztah.

Moderátorka Tereza Pergnerová postupně navštěvuje všechny pláže, aby s jednotlivými páry povečeřela a probrala jejich aktuální situaci a vztahy. Tentokrát svou návštěvou rozveselila Janu a Martina, kterým kvůli nepřízni počasí nakonec přivezla pizzu. Jelikož pršelo, nemohli by totiž rozdělat oheň a upéct rybu ani maso.

To ale dvojici vůbec nevadilo, ba naopak. Do italské pochoutky se s chutí pustili a bylo vidět, že si jídlo velice užívají. Když potom nastal čas na soukromé konverzace, šla si Tereza nejprve popovídat s Janou. Ta přiznala, že už s Martinem občas problémy nastaly. Ona sama ale podle svých slov neumí nepříjemné situace řešit. „Já jsem taková, že když se mi něco nelíbí, tak nemám na to mu to úplně říct. On mi to i sám říkal, že má rád upřímnost a abych mu to řekla, co se mi nebude líbit, a mně to je prostě blbé to říct, když se mi něco nelíbí,“ řekla Jana Tereze v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Nicole odkrývá pravdu o šokující přísaze na smrt dědečka. Věří, že se teď směje v nebi

„Ale to je základ,“ řekla jí Pergnerová. „Já vím, ale já mám prostě hrozný problém v komunikaci. Ty věci, které se mi líbí, tak nemám problém říkat, ale ty, které se mi nelíbí, tak…“ nedopověděla Jana, která si je prý vědoma toho, že to není dobře. Moderátorka se jí pak snažila vysvětlit, že by s tím něco měla udělat a snažit se být v komunikaci otevřenější.

Nahé koupele a spaní v posteli

Dále se pak přesunuly k tématu sbližování a fyzické náklonnosti. Pergnerová nenápadně nadhodila otázku, kterou se Jany chtěla zeptat, zda už mezi ní a Martinem něco proběhlo. „Když oba dva zmiňujete hygienu a tak, nebrání vám tohle třeba i v nějakém bližším kontaktu nebo už jste? Ale upřímně, anebo můžeš říct: Nechci o tom mluvit,“ zasmála se Tereza v pětadvacátém díle.

„Mně přijde, že jsme k sobě bližší hlavně z toho důvodu, že tady jsou takové podmínky. To mokré oblečení, nemůžeme být v mokrém oblečení, takže jdeme spát prostě nazí. Koupeme se, ta sprcha je hned tady za postelí. Takže se taky můžeme vidět, takže ta stydlivost tady asi úplně není ani být nemůže,“ prozradila Jana v reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití.

Zajímavosti, kvízy, soutěže a bonusové materiály týkající se reality show najdete také v aplikaci Prima Zone.

Podívejte se také na to, jak Jana přiznala problém s komunikací:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 9. 2024

Rodinné hodnoty, které jste přijali, mohou být dnes zpochybněny. Možná budete považovat některé přátele za svou skutečnou rodinu nebo si budete myslet, že netradiční domácnost pro vás funguje lépe než tradiční. Nedovolte, aby vás obavy příbuzných přiměly držet se zpátky.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.