Seriály a filmy

2. října 2024 17:22

Šarlota Chmelařová

Jana konečně projeví svůj nesouhlas s Martinem. Způsobí to nepříjemné dusno

Jana s Martinem mají dusno kvůli barvě - Honeymoon – líbánky k nepřežití (27)

Jana s Martinem doposud zažívali téměř idylické líbánky. Něžná blondýnka ale přiznala, že často svůj negativní názor drží v sobě a neprojevuje se. Od poslední návštěvy, kdy za nimi přijela moderátorka Tereza Pergnerová, se ale něco změnilo.

Jana s Martinem doteď zažívala většinou nebe mez mraků. Moderátorce Tereze Pergnerové ale během společné večeře prozradila, že často drží svůj nesouhlas v sobě a říká nahlas pouze hezké věci. Přiznala také, že jí tuto vlastnost v minulosti vyčítal i Martin a pobízel ji k tomu, aby říkala svůj názor nahlas. „Vím, že mám problém, že když mi něco vadí nebo se mi něco nelíbí, tak to prostě neřeším a přejdu to. A pak se to třeba všechno ukládá a bouchnu. A vím, že Marťa říkal, že mu to mám prostě vždycky říct, že mám být upřímná,“ sdělila Jana v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

To si Jana vzala k srdci a po společném malování obrazu, což si s Martinem velice užili, se rozhodla, že si v prostorách jejich obydlí namaluje ještě něco. Ve své výpovědi totiž přiznala, že velice ráda maluje.

Nepříjemné dusno kvůli barvě

Zlomový moment nastane ve chvíli, kdy se Jana rozhodne zvelebit část příbytku, která není vidět, a použije na to jejich oblíbenou modrou barvu. „To je škoda, ne?“ zeptal se Martin v sedmadvacátém díle. „Proč? Jako škoda barvy?“ zeptala se ho Jana a na to Martin přikývl, že ta modrá by se dala hezky využít potom.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Jana se tedy na to konto rozhodla sebrat kuráž a konečně Martinovi říct, že se jí něco nelíbí, anebo že si chce něco udělat podle sebe. „No tak jsem si řekla, že se zeptám,“ popsala Jana později ve své výpovědi. „A proč ti vadí, že plácám barvu? Však já ti taky neříkám, že blemcáš žlutou barvu,“ začala opatrně Jana. „No ne, tak já jsem si říkal, že když ji máme v tom kelímku, tak…“ odpověděl jí Martin. „No tu jsi si tam dal ty, tak tu si můžeš vypotřebovat,“ vysvětlila mu Jana. „Nic, zapomeň na to,“ dodal naštvaně Martin. „Já se s tebou normálně bavím. Já to nemyslím špatně, já se ptám,“ snažila se situaci zachránit Jana.

Podívejte se, jak spolu namalovali obraz:

Sdílejte článek
Štítky vztahy reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.