Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 9. 2022

Blíženci 17. 9. 2022

Blíženci, dnes byste se měli cítit optimisticky a věřit ve svou schopnost dosáhnout všeho, co si zamanete. Pokud se snažíte dosáhnout nějakého konkrétního cíle (a to byste měli), je pravděpodobné, že se dnes stane něco, co vás posune mnohem blíže k uskutečnění vašeho cíle. Jaký je další krok?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konverzace se vám dnes může zdát poněkud těžkopádná. Dáváte přednost lehkým a zábavným rozhovorům. S partnerem však potřebujete probrat určitou záležitost, abyste věděli, na čem jste oba. Může to začít trochu vážně, ale brzy se tomu všemu budete moci zasmát.

Práce

Nemáte rádi kritiku, a když vás někdo kritizuje, obvykle se uzavřete do sebe. Zlobíte se na něj, protože vám ubližuje. Obraťte svůj pohled na věc a uvědomte si, že vám tato osoba prokazuje laskavost.

Peníze

Možná jste se snažili přijít na způsob, jak získat peníze na nový podnik, a nyní je to možná možné. To je skvělá doba pro vyřízení posledních plateb, které možná budete muset provést, a zároveň pro hledání způsobů, jak se spojit s možnými investory. Snaha o získání finančních prostředků by měla zahrnovat online a e-mailovou složku.

Zdraví

Pozornost, kterou věnujete svému tělu, se projeví jak v interiéru, tak v exteriéru. Vnější výsledky vás příliš nezajímají, i když pozitivní komentáře, které získáte, vám jistě zvednou sebevědomí! Obecně usilujete o vnitřní harmonii, která zvyšuje vaši pohodu. Jste informováni o záležitostech, jako je ekologické zemědělství, a o tom, co vaše komunita dělá pro podporu takových věcí? Vaše angažovanost a přispívání k těmto otázkám přímo ovlivňuje váš pocit pohody. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také