Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 10. 2022

Blíženci 18. 10. 2022

Dnes jsou zdůrazněny návštěvy s přáteli a rodinou. Ať už přijdou oni k vám, nebo vy k nim, určitě prožijete příjemný večer. To je přesně to, co potřebujete po frustraci z dlouhého dne plného zpoždění a mechanických potíží. Hoďte to všechno za hlavu. Dejte si pizzu, doplňte sklenice a užijte si zasloužený odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek vám přináší příležitost napravit to s milovanou osobou v souvislosti s nedávným nedorozuměním. Pokud se vám podaří sejít se a promluvit si o problému, skutečně se vyjasní situace. Je možné, že jeden z vás něco skrývá, ale pokud se jeden druhému otevřete ve vzájemné důvěře, můžete případné roztržky velmi rychle zacelit.

Práce

Dokážete pochopit věci tak, jak to nikdo jiný nedokáže. Dobře si uvědomujete dynamiku mezi lidmi i uvnitř lidí na pracovišti. To může být užitečné, ale pouze za předpokladu, že nedovolíte, aby se jejich drama stalo vaším dramatem. Udržujte si odstup.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Umíte dobře vycházet s ostatními a je čas zaměřit se na sebe a věnovat pozornost tomu, co chcete a potřebujete. Není to pro vás snadné a jistě vás potěší, že planetární tranzit pomáhá těm, kteří se nacházejí na obtížné cestě. Vytvořit si strukturu, v jejímž rámci se budete moci postarat o své zdravotní potřeby, je ta nejlepší cesta, tak na to nebudete muset myslet. Plánujte dopředu včetně jídla, cvičení, odpočinku a zábavy.

Přečtěte si také