Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 12. 2022

Blíženci 18. 12. 2022

Může být obtížné přizpůsobit se současným trendům. Energie je lehká a vzdušná, zatímco vy cítíte potřebu dostat se více do hloubky. Odpočiňte si od své obvyklé intenzity a snažte se udržet si lehkost. Zůstaňte na povrchu a buďte společenští. Tím, že se začleníte do nálady dne, můžete být celkově vyrovnanější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Setkání s novým milostným zájmem a navázání nového vztahu může změnit váš pohled na sebe sama. Astrální vlivy vás vybízejí k tomu, abyste v přítomnosti někoho, kdo vás přijímá, odhodili všechna omezení a zábrany a nechali vystoupit své skutečné já. Partnerství s někým, kdo vás má rád, protože jste to vy, je nejvíc obohacující a osvobozující.

Práce

Zaměstnavatel na vás dnes může být přísný, ale nenechte se odradit. Není důvod, abyste si o sobě mysleli něco méně. Využijte toho jako příležitosti k tomu, abyste se stali hodnotnějšími. Ukažte svému šéfovi nebo nadřízenému, že jste ochotni se změnit k lepšímu.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Pro někoho je obtížné pít dostatečné množství vody. Vypěstování návyku vyžaduje čas a praxi. Přidejte si do vody čerstvý citron, který zvýrazní její chuť a podpoří váš imunitní systém. Nastavte si realistická očekávání: začněte s myšlenkou, že je stejně snadné vypít dvě sklenice vody jako jednu. A šálek bylinkového čaje před spaním se rozhodně počítá! Tento noční rituál vás hydratuje a zároveň uvolní.

Přečtěte si také