Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 11. 2022

Blíženci 2. 11. 2022

Blízký přítel nebo milostný partner se vám dnes může zdát nekomunikativní a můžete se ptát, zda o vás tato osoba stále stojí. Má nějaké potíže, které se možná týkají peněz, a proto není zrovna dobrým společníkem. Pokud si chce váš přítel promluvit, vyslechněte ho a buďte u něj. To je stejně to nejdůležitější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste právě prošli těžkým vztahem a nedávno jste se z něj dostali, bude pro vás přínosem, když budete co nejvíce chodit ven a rozšíříte okruh svých přátel. Příležitost nechat minulost za sebou a vydat se vstříc nové a vzrušující budoucnosti se vám naskýtá právě dnes. Brzy získáte zpět své sebevědomí a nebudete se ohlížet zpět!

Práce

Něčí nabídka je dobrá pouze tehdy, pokud je schopen ji skutečně splnit. Jste ochotni někomu věřit, protože věřit chcete, ale to nestačí. Místo toho potřebujete konkrétní důkaz, že to ten člověk dotáhne do konce.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum a investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

To, že vidíte, co je třeba udělat pro dobro lidstva – to je váš zvláštní dar , ještě neznamená, že jste to vy, kdo to má udělat! Soustřeďte sebe a všechny své vhledy pravidelným cvičením a budete mít lepší pozici pro pomoc světu, ve kterém žijete. Jóga je úžasným zdrojem. Čím častěji ji budete provozovat, tím větší bude její přínos. Nedělejte si starosti s tím, abyste se dostali do formy. Místo toho se soustřeďte na dýchání a napojení na pozitivní energii.

Přečtěte si také