Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 5. 2024

Blíženci 2. 5. 2024

Blíženci, chybí vám něco, co právě teď zoufale potřebujete, a je to velmi dobře ukryto. Možná to budete hledat po celém domě a přitom se zblázníte. Opravdu to tak nutně potřebujete? Pokud ano, na chvíli se posaďte a pokuste se sebrat myšlenky. Pokud to nedokážete, nechte to prozatím být. Možná to najdete náhodou nebo díky náhlému prozření. Uvolněte se a vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vesmírné klima znamená, že romantika může udeřit přímo z čistého nebe a v situaci, kdy byste ji nečekali. Je také možné, že to nebude tělo osoby, které vás přitahuje; ve skutečnosti si tohoto jejího aspektu možná všimnete až později. Pravděpodobně to bude její úžasně originální mysl a jedinečný pohled na život.

Práce

Dnes dostanete důležitou lekci, a pokud si nedáte pozor, dostanete ji tvrdým způsobem. Poučení zní: Než promluvíte, zastavte se, přemýšlejte a naslouchejte.

Peníze

Tento týden se zaměřte na vztahy, protože vesmír vám do života přivádí nejrůznější lidi z minulosti. Pokud se neobjeví osobně, mohou zaplnit vaše myšlenky. Co jste se naučili od doby, kdy byli nablízku? Jak jste se změnili nebo zůstali stejní? Aspekty naznačují, že můžete přemýšlet o kreativnějších způsobech, jak vydělat peníze, třeba rozšířením nějakého koníčku.

Zdraví

Dobrý lukostřelec má skvělou mušku a vůli uspět, ale velmi dobrý lukostřelec se zhluboka nadechne, než vypustí šíp. Pokud je váš dech krátký a nachází se poměrně vysoko na plicích, je vaše muška pravděpodobně špatná. Procvičujte plíce, ať už při práci, nebo při hře: po dobrém hlubokém nádechu by měl následovat ještě delší výdech, kterým se připravíte na další hladový nádech. Tento druh soustředěného cvičení vás udrží na mušce.

Přečtěte si také