Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 10. 2022

Blíženci 20. 10. 2022

Vaše mentální ostrost je dnes vysoká. Vaše nedávná inovace by vám mohla přinést zasloužené uznání. Vaše mysl je v tuto chvíli obzvláště bystrá a nápady přicházejí rychle a houstnou. Máte obrovský talent. Pokud ho soustředíte, uděláte několik pozitivních kroků k budování svého úspěchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání vám umožní vyjádřit pocit péče a vřelosti, aniž byste se museli příliš angažovat. Pokud hledáte romantiku, můžete být maximálně přitažliví, vtipní a nekonvenční a ostatní k vám budou magneticky přitahováni. Pokud již máte stálý vztah, pak pocítíte, že se k vám vrací stará vřelost spolu s obnoveným smyslem pro sdílení.

Práce

Mluvíte ke světu a všichni vám naslouchají, ale zdá se, že vám nikdo nerozumí. Mluvte dál, protože lidé, kterým na vás záleží, vás podporují, i když se vám někdy zdá, že jsou svázáni svými vlastními plány. Až to bude potřeba, budou tu pro vás.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Často pronášíte prohlášení, která jsou hlubší, než si uvědomujete, což vede lidi k tomu, že od vás očekávají víc, než si uvědomujete. Pokud se cítíte trochu mimo sebe, věnujte trochu času péči o sebe. Udělejte si co nejzdravější nebo nejpohodlnější večeři z toho, co máte po ruce. Napusťte si horkou vanu a jděte si brzy lehnout s oblíbenou četbou. To vám pomůže zjistit, jak na tom jste, a znovu navázat pouto se sebou samým, budete si tak více vědomi sami sebe.

Přečtěte si také