Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 11. 2022

Blíženci 20. 11. 2022

Láska a romantika jsou vám nakloněny, i když vám překážky mohou bránit plně využít situace. Jste příliš vybíraví, pokud jde o typ člověka, kterého hledáte. Láska nemá být souborem žádoucích vlastností na nákupním seznamu. Nemůžete si reálně vytvořit scénář, jak to bude fungovat. Nechte věcem přirozený průběh.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lásku nenajdete ve stejných restauracích, klubech nebo kavárnách jako obvykle. Dnes uvidíte, že jídlo musí být zcela novým a odlišným zážitkem. Ačkoli obvykle nejste nadšeni ostrými, kořeněnými nebo cizokrajnými pokrmy, prospělo by vám, kdybyste alespoň vyzkoušeli něco trochu avantgardního. Brambory sice nebudou chutnat stejně, ale váš milostný život se může zlepšit.

Práce

Vaše nápady jsou báječné, ale způsob jejich realizace není tak efektivní. Využijte dnešní den k tomu, abyste se více uzemnili. Buďte praktičtější. Než zasadíte semínka, potřebujete dobře znát typ půdy, se kterou pracujete.

Peníze

Hluboká transformace se nyní spojuje s akcí. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává sílu. Váš vzestup na vrchol pohánějí silné emoce, a to se vám líbí. Vaše obvyklá intenzita je tímto hravým tranzitem odlehčena, což vám pomáhá v komunikaci s ostatními. Dostaňte se s přáteli k jádru věci a najděte tam smích. Oddejte se svým pocitům zranitelnosti a oceňte, co to znamená mít přátele. Cvičení vám pomůže rozprostřít tuto energii do celého těla.

Přečtěte si také