Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 10. 2022

Blíženci 21. 10. 2022

Dnes s někým soupeříte, protože bojujete o dominanci v určité situaci. Nevyřčená bitva začala a válka neskončí, dokud se úspěšně neprosadíte jako vítězný vládce hory. Braňte své území, pokud máte pocit, že vám do něj někdo šlape. Pokud nedáte najevo, že jste šéfem, někdo jiný si toto místo jistě zabere.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může mít zajímavé důsledky pro vaše hledání romantiky. Pokud jste si pohrávali s myšlenkou, že se s určitou osobou blíže seznámíte, neberte dnešní zpětnou vazbu jako znamení, že nemá zájem. Působí zde zvláštní síly, a tak to zkuste znovu jindy, až bude jasněji, a věci se vyřeší mnohem lépe.

Práce

Následující čtyři týdny jsou pro vás obdobím nových začátků. Využijte víkend k tomu, abyste se skutečně naladili na sebe a své touhy. Nacházíte se ve výchozím bodě. Opusťte staré, abyste uvolnili místo novému. Tato změna přinese mnoho úspěchů.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Tento den se můžete cítit pohodlně. Pokud máte na srdci něco, co potřebujete vyložit, požádejte přítele, aby vás vyslechl. Pokud máte pocit, že potřebujete více kardio cvičení, než jste v poslední době měli, udělejte si dnes první pořádný domácí trénink a pociťte přínos těchto hlubokých nádechů, které vyrovnávají energii vašeho těla.

Přečtěte si také