Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 10. 2022

Blíženci 22. 10. 2022

Jste zavaleni papírováním týkajícím se finančních záležitostí. Je třeba zaplatit účty a složit šeky. Možná je třeba vyřídit i nějaký právní dokument. V podstatě vše vypadá ohledně peněz skvěle, takže to jistě uvítáte. Může se rozšířit okruh vašich známých. Dnes večer můžete obdržet pozvání na společenskou akci, které se rozhodnete nezúčastnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé by dnes mohli poskytnout skvělou příležitost pro smích a zábavu. Máte šanci komunikovat s někým zcela úžasným, kdo je nesmírně zábavný. Stojí za to to zkusit, protože této interakce nebudete litovat a z mnoha aspektů vašeho společného času budete mít prospěch. Může se stát nemožné: vaše srdce začne bít velmi rychle!

Práce

Ostatní se budou předhánět v tom, aby vám řekli, co si o vaší situaci myslí, ale nevšímejte si jich. Jen vy víte, co je pro vás skutečně nejlepší, a proto naslouchejte jen a jen sobě. Nevěřte všemu, co slyšíte.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Vaše budoucnost začíná dnes. Máte otevřenou jasnou cestu, a tak se zeptejte sami sebe: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete informovaně a s potěšením pečovat o své tělo a mysl preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do vybraného textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také