Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 3. 2023

Blíženci 23. 3. 2023

Tento den pro vás bude plný zajímavých překvapení, Blíženci. Přistupujte k němu s vděčností a budete překvapeni, kolik věcí k vám bude přirozeně proudit. Vaše štědré srdce bude odměněno nečekaným způsobem. Pravděpodobně se objeví staří přátelé. Otevřete se rozhovorům. Jednejte spontánně a s velkým zaujetím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete pocítit intenzivní přitažlivost k někomu, koho jste si dosud všimli jen letmo. Cítíte se k němu velmi přitahováni způsobem, který je nevysvětlitelný, protože tuto osobu neznáte moc dobře. Na jiné úrovni ji však znáte velmi dobře a právě tento pocit vás jako magnet přitahuje stále blíž a blíž.

Práce

Na obloze dnes dojde k významnému posunu, který pro vás bude velkým přínosem. Můžete cítit, jak se mění energie. Nyní je čas vyčistit štít, abyste mohli začít znovu a nově.

Peníze

V tomto týdnu se snažíte získat finanční informace a podporu od svých nejbližších přátel, mentorů nebo partnera. Může jít o tak jednoduchou věc, jako je podnikatelský nápad, který se objeví u snídaně, nebo o radu ohledně složitého nového podnikatelského plánu. V každém případě se vydáváte do nového období štěstí a tvořivosti. V tom, co nyní děláte, nejste sami. Všechny oči jsou upřeny na vás a lidé vám fandí, abyste uspěli.

Zdraví

Když se vydáte na novou cestu, nepochybně se objeví překážky, ale nenechte se odradit. Když vaše záměry narazí na odpor, prostě si přiznejte zklamání a vytvořte si nové záměry. Pokud například nejste schopni připravit si zdravé jídlo a sníte něco nekvalitního, není vše ztraceno. Udělejte si čas na horkou koupel s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také