Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 11. 2022

Blíženci 24. 11. 2022

Dnes se vás možná někdo zeptá, o čem přemýšlíte. Často přemýšlíte o věcech, které jsou pro ostatní nedostupné. Dnes to bude vypadat, jako byste se při hledání odpovědí na duchovní otázky nebo tajemství života ponořili do svého nitra. Prostě mu nebo jí řekněte, že se snažíte odpočívat, protože pravděpodobně stejně nepochopí, o čem přemýšlíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když víte, co byste chtěli v souvislosti s probíhajícím problémem udělat, možná nechcete svého partnera (současného nebo budoucího) rozčílit, protože by měl tendenci nesouhlasit. Dnes vás vyzýváme, abyste se postavili čelem k faktům, jaká jsou, a zahájili proces postupného řešení situace. Ačkoli to nemusí přinést okamžitou úlevu, jedná se o důkladné řešení, které bude fungovat dlouhodobě.

Práce

Nepouštějte se do dalších dnů, dokud nemáte hotovou veškerou práci. Snadno se vám stane, že si s někým budete povídat o ničem, a než se nadějete, celý den uteče jako voda a vy jste nic nedokončili. Nespadněte do této pasti.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

Mějte na paměti, že čas je na vaší straně. Když se vám zdá, že se věci dějí příliš rychle na to, abyste se v nich dokázali skutečně orientovat, snažte se držet stranou a poslouchat své vnitřní rady. Měli jste v poslední době nějaký zvláštní zájem, který jste chtěli prozkoumat? Naučit se točit keramiku, šít nebo jiný kreativní projekt, který můžete vytvořit vlastníma rukama? Právě taková práce vás nyní uzemní a je to to, co potřebujete.

Přečtěte si také