Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 11. 2022

Blíženci 26. 11. 2022

Dnešní astrální energie mohou vyvolat silné emoce. Vaši přátelé na sebe mohou být naštvaní a dokonce se mohou dostat do hádky. Nepleťte se do toho! Raději se soustřeďte na to, abyste problém vyřešili a odstranili příčinu napětí, než abyste se ho snažili ovládat. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

O vašem milostném životě se v současné době hodně spekuluje. Mohl by se vydat novou a velmi odlišnou cestou, a to dříve, než si myslíte. To vše jsou dobré zprávy, i když se možná obáváte, jak to ovlivní váš vztah. Setřeste tento pesimistický pohled a dovolte, aby se stal zázrak. Pak udělejte první krok vpřed.

Práce

Zeptejte se sami sebe, co můžete udělat pro to, abyste byli více prospěšní druhým. Nyní je čas, abyste dělali práci pro druhé lidi, nejen pro sebe. Tyto velkorysé skutky laskavosti vám v karmickém světě přinesou velké body. Darujte svůj čas a energii.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

Tohle by mohl být nezapomenutelný večer! Přinejmenším je to dobrý večer, kdy se můžete opravdu dobře bavit - ať už to pro vás znamená cokoli. Dnes se cítíte ve svém živlu a rozhodujete o tom vy! Pohodlně se usaďte a představte si svůj dokonalý den, odpoledne, večer - a pak se do toho pusťte a uskutečněte ho. Nezapomeňte někde počítat s uvolněním své fyzické energie. Je důležité dodržovat základní rutinu, ale zbytek večera je na vás.

Přečtěte si také