Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 12. 2022

Blíženci 26. 12. 2022

Jakmile přestanete snít o tom, že máte superschopnosti, budete se cítit mnohem lépe. Nejste superhrdina a nikdy jste jím nebyli. A vlastně jím není nikdo. Na druhou stranu jistě máte schopnosti, které jste v minulosti využívali, ale nyní jste zřejmě přesvědčeni, že vás nezajímají. Je načase se nad touto otázkou znovu zamyslet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se projevuje vše hezké na zamilovanosti. Astrální vyrovnání se čte jako pohádka. Můžete očekávat květiny, dárky a bezvadné chování. Tak si to užívejte, dokud to trvá. Dělejte všechny ty věci, o kterých jen sníte, protože váš partner (současný nebo budoucí) bude následovat váš příklad. Pokud došlo k nějakým problémům, je nyní skvělá doba na nápravu.

Práce

Dnes může dojít k hádce mezi vámi a spolupracovníkem, šéfem nebo klientem. Ujistěte se, že máte jasno ve svých záležitostech. Myslíte pouze na své osobní cíle, nebo spíše na cíle kolektivní? Vaše odpověď by měla být druhá možnost.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší důvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Rádi objevujete nové myšlenky, svá vlastní duševní dobrodružství, a dnešní astrální energie vám v tom velmi pomáhá. Vaše idealistická povaha vás svádí k tomu, abyste se zaměřili na utopické sny. Tuto energii pociťujete jako esenci možnosti a bude to pro vás období emocionálního optimismu. Cokoli, o čem jste dosud pochybovali, že je ve vašem zdravotním nebo stravovacím režimu možné, je nyní čas vyzkoušet. Nemusí to být žádný maraton. Začněte v malém a můžete své sny uskutečnit!

Přečtěte si také