Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 11. 2022

Blíženci 27. 11. 2022

Dovolili jste, aby se otázky peněz dostaly příliš do popředí. Je pravda, že vaše finanční situace není tak růžová, jak byste si přáli, ale čí je? Zkuste se na své problémy podívat z nadhledu. Není třeba, aby tyto starosti ovlivnily vaše vztahy s přáteli a rodinou. Požádejte o pomoc, pokud máte pocit, že ji potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k přílivu energie, který jste dnes dostali, se můžete pokusit jít příliš rychle. Konkrétní osoba, kterou se již nějakou dobu snažíte okouzlit, vás může považovat za příliš silnou a vyvine se u ní rozhodná touha utéct. Pokud chcete dát vztahu nějakou šanci, pak se stáhněte. Dejte druhým trochu prostoru, aby se mohli rozhodnout ve váš prospěch.

Práce

Během dopoledne se vám bude dařit a odpoledne už budete létat ve vzduchu. Nejisté kousky zapadnou na své místo a vy budete mít pocit, že jste konečně na správné cestě k tomu, kde potřebujete být a čeho potřebujete dosáhnout.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

Možná máte pocit, že dnes nemáte nic, co by vás bavilo, nebo že to, co vás baví, je mimo váš dosah. Dopřejte si výhodu fyzického uspokojení. Pijte hodně vody, abyste se cítili plní, jezte lehce, abyste měli dostatek přirozené energie, a vyhýbejte se nadměrnému množství soli a mastných jídel. Energie a elán se vám v následujících dnech vrátí a budete připraveni vyrazit!

Přečtěte si také