Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 9. 2024

Blíženci 27. 9. 2024

Blíženci, vaše myšlení by dnes mělo být jasné a vaše bystrá pozornost by měla být schopna odhalit pravdu o každé situaci. Vaše mysl se možná docela jemně proplétá s vaším srdcem, ale dobrou zprávou je, že spolu harmonicky spolupracují. Jste schopni ustoupit a vidět racionální, logickou stránku svých pocitů stejně jako emocionální, něžnou stránku svých myšlenek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte možnost změnit jednu nebo dvě záležitosti týkající se vašeho milostného života. Možná na určitou situaci reagujete stejně jako v minulosti, přestože doba, okolnosti i lidé jsou jiní. Pomohlo by vám, kdybyste změnili perspektivu a znovu získali jasno; pak by věci mezi vámi opět rozkvetly.

Práce

Cítíte se mnohem stabilnější než obvykle. Buďte sebevědomí. Rozhodně k tomu máte všechny důvody. Odvedli jste velký kus práce, která vám vynesla velký respekt. Nyní je čas na to, abyste z toho vytěžili peníze. Buďte hrdí na to, čeho jste dosáhli.

Peníze

Je to pro vás náročná doba. Co se týče vašeho domova a vnitřních pocitů, je nebe bez hranic. Pokud jste si toužili odpočinout od kanceláře, práce z domova vám může poskytnout právě ten klid, který potřebujete k tomu, abyste byli ještě produktivnější. Kdo ví? Možná také zjistíte, že se zaměstnavatelem můžete takto pracovat dlouhodobě.

Zdraví

Dnešní tranzit vás vybízí k tomu, abyste zahrnuli láskou ty, které máte rádi. To je něco, co možná vnitřně děláte neustále, ale ve skutečnosti lidé potřebují fyzické a slovní ocenění více, než si někdy uvědomujete. Využijte této energie k tomu, abyste i vy sami sobě dopřáli to nejlepší. Snídejte čerstvé ovoce a celozrnné obiloviny, čerstvé ovoce a zeleninu si dopřávejte po celý den a k jednomu jídlu si dejte trochu bílkovin. A taky vodu, vodu, vodu. Vaše energie bude při takové léčbě zářit.

Přečtěte si také