Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 12. 2022

Blíženci 28. 12. 2022

Dnes se cítíte obzvlášť nápadití a možná se budete chtít pokusit psát, malovat nebo skládat. Minulost je obzvláště přitažlivá, a tak se možná budete chtít projít uměleckou galerií nebo muzeem nebo navštívit koncert. Využívejte svou intuici, protože funguje na vysoké úrovni. Prostřednictvím umění by mohla přijít poselství, která přinesou vhled a možná i odhalení. Zapište si své dojmy!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou dnes klidné a spíše platonické. Budete mít radost z nejrůznějších intelektuálních aktivit, pokud budou mít praktický základ. Může se vám tedy stát, že budete vtaženi do báječných rozhovorů s určitou osobou, která se v budoucnu může stát něčím víc než jen přítelem, ale v tuto chvíli se ráda těší z vaší společnosti.

Práce

Vaše opozice dnes získává posily z jiných táborů. Vy musíte udělat totéž. Pokud budete sedět se založenýma rukama a spoléhat se na staré osvědčené postupy, povede to nakonec k vašemu pádu. Místo toho musíte být aktivnější a hlavně flexibilnější, abyste udrželi krok.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Utrpení vám obecně není cizí. Váš klidný vnitřní svět je neustále narušován děním v lidském světě. Abyste si udrželi rovnováhu, musíte mít jednoho nebo dva koníčky, které váš vnitřní svět posilují. Napadá nás malování nebo hraní nějaké hudby. Znalost toho, v jaké atmosféře se vám daří, je prvořadá. Dopřejte si to, co potřebujete, abyste se ve svém prostředí cítili bezpečně.

Přečtěte si také