Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 10. 2024

Blíženci 29. 10. 2024

Další úkol na cestě k úspěchu může být těžko spolknutelnou pilulkou. Možná zahrnuje interakci s někým, s kým nechcete jednat. Víte, že musíte přijmout nějakou falešnou osobnost, abyste získali to, co chcete. Na toto dilema jste citliví a možná se kvůli němu cítíte emocionálně, takže váháte, zda tento plán uskutečnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohltí vás touha objevovat na sociální úrovni. Můžete se rozhodnout navštívit malý večírek, kterému jste se možná dříve chtěli vyhnout. Lásku můžete najít v jakýchkoli společenských situacích, kterých je možné se zúčastnit, a ne tím, že se budete zdržovat ve stejných kruzích lidí. A vůbec, potřebujete někoho dalšího, kdo by poslouchal vaše staré vtipy.

Práce

Ve vesmíru dnes dochází k významnému posunu, který znamená nový začátek ve vaší komunikaci s ostatními. V příštích dvou týdnech si s lidmi upřímně a realisticky vyříkejte své záležitosti. Překonejte zbytečnosti, abyste mohli diskutovat o skutečných problémech.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje vaši oblast zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Pohyb planet každého trochu vyvede z rovnováhy a pro vás to obvykle znamená, že se vrátíte k chování, které vám osobně zrovna neprospívá. To znamená, že při snaze udělat správnou věc možná pro stromy neuvidíte les. Všímat si každé snahy znamená prožít dny tak, že budete dělat něco pečujícího pro své tělo: hodně pitné vody, dostatek čerstvých produktů a pestrá strava, která střídá zdroje bílkovin: maso, ryby a luštěniny, to je to, co potřebujete.

Přečtěte si také