Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 12. 2022

Blíženci 29. 12. 2022

Blíženci, dnes se vám daří a vy byste měli najít velké potěšení v pohodlí druhých. Možná zjistíte, že tento den je plný fantazie, která způsobuje, že vaše emoce ztrácejí pojem o čase a prostoru. Neobtěžujte se spojením s realitou, pokud nemusíte. Zajděte si do muzea umění nebo na taneční představení. Podívejte se na film a zajděte do své oblíbené restaurace.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné astrální energii hraje ve vašem milostném životě velkou roli fantazie. A i když je to naprosto v pořádku, mohlo by to být také pošetilé, pokud si vážně myslíte, že se věci vyvinou právě takto. Pomohlo by vám, kdybyste si uvědomili, co je nedosažitelné a co je s trochou snahy potenciálně možné. Zůstaňte alespoň jednou nohou na zemi.

Práce

Vaše sebedůvěra se vyplatí. Lidé nebudou důvěřovat vůdci, který je váhavý a nerozhodný. Prokažte, že jste dobrým vedoucím, tím, že budete asertivní a sebevědomí. Zvedněte hruď a budete budit velký respekt.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Možná budete chtít vykonávat nějakou dobrovolnickou činnost. Pomoc potřebným je celoroční příležitost, neomezuje se pouze na určité zvláštní příležitosti. Věnujte pozornost této své části a své společenské povaze. Pokud máte podobně smýšlející přátele, zkuste začít plánovat den nebo dva služby pokud možno s předstihem. Existuje tolik příležitostí, jak se rozdat, že možná budete mít problém rozhodnout se, kam zaměřit svou pozornost.

Přečtěte si také