Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 5. 2023

Blíženci 29. 5. 2023

Vaše rutinní činnosti by dnes mohla narušit nějaká drobná, ale nepříjemná komunikace. Blíženci, nebude se vám to líbit, ale nejlepší bude, když se o to postaráte a pak se vrátíte ke svým úkolům. Možná budete muset část dne strávit vyřizováním záležitostí. Dopravní situace by vás mohla vyvést z míry. Večer strávíte odpočinkem doma. Tvrdě jste pracovali a zasloužíte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle máte rádi, když jsou věci poměrně jasné, alespoň v rámci vaší mysli, ale ve víru vašich emocí můžete zjistit, že věci nejsou zdaleka tak jasné. Současné planetární uspořádání vynáší na povrch pocity, kterými byste se raději nezabývali, a přirozeně se to týká i vašeho milostného života. Udělejte si čas a zamyslete se nad tím, co skutečně chcete.

Práce

Nosíte své srdce na rukávu a ostatní poznají, co si myslíte, už při pohledu na vaši tvář. Z tohoto důvodu nemá smysl skrývat emoce, které vás při práci provázejí. Vyložte vše na stůl.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby každodenní práce s touhou po cestování. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí vašeho obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Dnes je to všechno o vaší stravě, a nemáme na mysli váhu. Dejte si to, na co máte chuť; často toužíme po tom, co naše tělo potřebuje. Je důležité naslouchat svému tělu, zvláště když se tak tvrdě hlídáte. Právě teď by vám mohlo prospět železo, vápník a vitamin A. Ať už myslíte na cokoli, je to pravděpodobně zpráva od vašich kostí nebo kůže. Začněte naslouchat šeptání svého těla ve stravě.

Přečtěte si také