Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 29. 7. 2024

Blíženci 29. 7. 2024

Blíženci, odložte dnes svou agresivitu. Trochu se zasmějte. Přeměňte svou energii z intenzivní, tvrdé a jízlivé na lehkou, zábavnou a milující. To vás posune na dlouhou cestu. Mohou se objevit drobnosti, které by mohly narušit vaši každodenní rutinu, ale stačí hřejivý úsměv, abyste rozptýlili jakoukoli frustraci nebo negativitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život může být zvláštní záležitost, a když už jsme u toho, váš poslední vztah může procházet obdobím oživení. Pokud tomu tak není a vy si přejete přivést k plnému plameni žhnoucí uhlík, co může být lepšího, než být s ním na nějakém velmi krásném místě a dělat spolu něco výjimečného. To udrží oheň ještě nějakou dobu jasně planoucí a zjemní okraje vašeho srdce.

Práce

Můžete se cítit osamělí kvůli určitým představám a systémům víry, které zastáváte. Skutečnost je taková, že většina této osamělosti je pouze vaší vlastní mentální konstrukcí. Souhlasí s vámi více lidí, než si myslíte. Otevřete se a zjistíte, že je to pravda.

Peníze

Možná vás více než ostatní trápí aspekty v oblasti peněz a hodnot. Právě ve chvíli, kdy jste na pokraji uzavření obchodu, vám věci vyklouznou z rukou nebo se zpozdí. Na tom nezáleží. Zlepší se to. Do té doby raději obchodujte s většími institucemi a korporacemi nebo pro ně pracujte. Tím se zlepší váš hospodářský výsledek.

Zdraví

V souvislosti s tímto planetárním uspořádáním máte tendenci zaměřit se na sebe, ale snažte se nebýt příliš kritičtí. Dnešní energie se zaměří na vaše tělo, a ať už jste ve svém fitness plánu kdekoli, zkuste se na sebe podívat laskavým pohledem. Bez ohledu na to, kolik je vám let, byste se sebou měli začít mluvit „hlasem dobré matky“ – povzbuzujícím, zaměřeným na pozitivní věci a především schvalujícím. Nepodléhejte negativnímu myšlení, ale naopak se věnujte pozitivním činům.

Přečtěte si také