Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 1. 2023

Blíženci 3. 1. 2023

Pokud se dnes pustíte do psaní nebo umělecké tvorby, bude se vám zdát, že pochází z cizího zdroje, Blíženci. Je to božská múza, o které jste slyšeli mluvit ostatní? Možná, nebo je to jen váš přirozený talent, který konečně zazářil. Dnešní den je příznivý také pro vztahy, takže si nezapomeňte udělat čas na přátele a blízké, a to jak staré, tak nové.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás vybízí k řešení určitých vztahových problémů. Zároveň vás však vybízí k tomu, abyste podnikli kroky k tomu, abyste v partnerství pokročili takovým způsobem, že budete mít pocit, že se pouštíte do nového dobrodružství. Je třeba nastolit určitou rovnováhu a určitý druh tance, který by bylo dobré, abyste se oba naučili.

Práce

Váš přístup na začátku dne určuje, jak se k vám budou ostatní chovat po zbytek dne. Nedávejte ostatním lidem důvod, aby vás neměli rádi nebo se k vám chovali neuctivě. Zasloužíte si, aby se k vám chovali jako k nejlepším, protože nejlepší jste.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

Jste přesně taková oduševnělá povaha, jakou měl na mysli John Lennon, když psal píseň "Imagine". Ideální svět, který je vždy jen kousek od našeho dosahu, kde všechny věci žijí v harmonii, je místem, kde opravdu chcete být. Proto vám utrpení zde na zemi není cizí. Emoční utrpení negativně ovlivňuje váš imunitní systém a naopak. Chcete-li svůj imunitní systém "zocelit", mějte doma trochu echinacey a přidejte si 8-10 kapek do nočního bylinkového čaje.

Přečtěte si také