Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 5. 2024

Blíženci 3. 5. 2024

Pokud se dnes cítíte dotčeni, Blíženci, neuzavírejte se před situací. Může se zdát, že se všichni spojili a obrátili se proti vám. Buď je to tak, nebo všichni chtějí být vašimi nejlepšími přáteli. Věci jsou pro vás vždy extrémní, bez jakéhokoli mezistupně. Sebemenší akce někoho jiného může ve vaší mysli vyvolat zmatek, pokud se nenaučíte ovládat své emoce. Udělejte si z toho cíl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš společenský život je v tomto týdnu díky dnešním tranzitům planet hřejivý a zajímavý. Lidé mají neobvykle velkorysou náladu a jsou také více nakloněni rozhovorům a intelektualizaci, než aby dávali najevo velké city. Přesto bude zejména jedno setkání okořeněno o něco více pepře než obvykle. Měli byste využít příležitosti a brzy se znovu setkat. Nebudete toho litovat.

Práce

V poslední době jste se určitě hodně nadřeli. V práci a kariéře jste si nikdy neulehčovali práci. Nyní si však dávejte pozor; práce by se měla omezit na rutinní úkoly, které zvládáte automaticky, protože potřebujete čas na odpočinek a osvěžení energie. Vydržte.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Současná planetární energie pravděpodobně zhorší vaši již tak citlivou povahu. Můžete pociťovat značnou úzkost, což se může projevit na vašem zažívání. Určitě se nyní hodně hýbejte a pijte hodně vody. Zacvičte si jógu a věnujte se hlubokému dýchání a protahování spodní části břicha. I když to může chvíli trvat, pro celkový obraz je důležitý každý den.

Přečtěte si také