Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 11. 2022

Blíženci 30. 11. 2022

Můžete se těšit na jasný den. Jaká to bude úleva po napětí posledních dní! Je vhodná doba na to, abyste se svěřili blízkému příteli. Pomůže vám to uvolnit část tlaku, který v sobě cítíte. Dávejte ale pozor, abyste se úplně neuvolnili. Pokud to uděláte, možná nebudete schopni vstát z postele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prospělo by vám, kdybyste využili každé příležitosti, kdy můžete vyjádřit, co cítíte ke svému současnému vztahu. Nestává se často, abyste měli příležitost hlouběji si promluvit o určitých problémech, které mohou vést k pocitům odloučenosti. Máte toho hodně, o čem byste si měli promluvit, a rozhodně to stojí za námahu, protože vaše partnerství (současné nebo budoucí) má před sebou ještě spoustu kilometrů.

Práce

Při kritičtějším přístupu k vlastní práci jde o transformaci. To je klíčové. Jakmile si sundáte růžové brýle, začnete vidět, že vše není tak dokonalé, jak jste si představovali.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho sektoru domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Zdá se, že dnešní atmosféra činí svět bezpečnějším místem. Užijte si tento pocit expanzivní péče na maximum. Začněte s rozprouděním krve nějakým aerobním cvičením. Pak si dopřejte večeři, jejíž součástí jsou bioprodukty: vypěstované a konzumované s vědomým záměrem vyživovat nejen tělo, ale i duši. Máte přirozenou schopnost využívat tyto pozitivní energie a planety zdůrazňují vaši idealistickou perspektivu.

Přečtěte si také