Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 12. 2022

Blíženci 30. 12. 2022

Blíženci, dnes se vám pravděpodobně bude zdát vaše rutina příliš nudná a možná budete mít náhlé silné nutkání se odvázat a zahrát si na pořádného flákače. Přesto můžete cítit tah povinnosti. Tento rozporuplný pocit by měl pominout. Pokud však přetrvá i po dnešku, možná budete muset přehodnotit některé oblasti svého života. Existuje spousta příležitostí a život je příliš krátký na to, abyste uvízli v situaci, která vám neumožňuje růst.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu uspořádání je váš partner mimořádně divoký a vášnivý. Může to však být poněkud namáhavé, zejména proto, že dáváte přednost klidnému životu. Může se pokusit o několik vynalézavých nebo sportovních způsobů, jak vás přimět, abyste se zapojili do jeho her, ale protože jste takoví, jací jste, budete si pravděpodobně spíše stěžovat, že trpíte záchvatem paniky, než abyste spolupracovali.

Práce

Ostatní lidé vás budou dnes ochotně následovat, takže je vhodná doba k realizaci některého z vašich nových nápadů. Neváhejte a postavte se do čela skupiny. Jste dudákem, za nímž stojí skupina lidí, které láká hudba, kterou vydáváte. Hrajte hlasitěji než obvykle.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Vyčkávání na správný čas může být dobrá rada, ale ne pokud jde o vytváření zdravých návyků pro život. Je třeba jíst třikrát denně a mezi tím si dopřát zdravou svačinu (například čerstvé ovoce). Musíte spát jako miminko  a pokud potřebujete pomoc, existují způsoby, jak si vytvořit úspěšnější spánkové návyky. Musíte pít dostatek vody, abyste udrželi svůj imunitní systém silný a vylučovací procesy v pořádku. To jsou věci, kterým neprospívá čekání.

Přečtěte si také