Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 7. 2024

Blíženci 30. 7. 2024

Blíženci, máte romantickou duši. Dnes myslíte na lásku a romantiku. Možná myslíte na někoho výjimečného ve svém životě a jste vděční, že jste se našli. Nebo si možná přejete mít ve svém životě někoho důležitého a velkou část dne strávíte spřádáním plánů, jak najít partnera. Pokud to s usazením myslíte vážně, využijte všechny své zdroje, abyste to dokázali.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lepší pozdě, než abyste litovali, to je příběh dne. Dnes se toho děje tolik nového a odlišného, že byste se mohli nechat strhnout. Nová setkání a nové tváře slibují mnohé a zdá se, že jsou dobrým příslibem do budoucna. Pravděpodobně budou dobré, jen zatím nečekejte příliš mnoho. Počkejte, až se vaše nové známosti ukáží jako opravdu pevné.

Práce

Máte důležité projekty, na kterých už nějakou dobu pracujete. Většinou se tyto projekty odsunou na druhou kolej. Nyní je čas přesunout tyto projekty do popředí. Dnes s nimi uděláte úžasný pokrok.

Peníze

Možná vás více než ostatní trápí aspekty v oblasti peněz a hodnot. Právě ve chvíli, kdy jste na pokraji uzavření obchodu, vám věci vyklouznou z rukou nebo se zpozdí. Na tom nezáleží. Zlepší se to. Do té doby raději obchodujte s většími institucemi a korporacemi nebo pro ně pracujte. Tím se zlepší váš hospodářský výsledek.

Zdraví

Rozhodnutí, která děláte každý den, nakonec určují cestu, kterou se vydáte, tak proč trochu nezpomalit? Nenavrhujeme, abyste se úplně zastavili, takže nemiřte na gauč. Ale bylo by dobré vyčistit si hlavu od přebytečného nepořádku (tj. zdánlivě velkých hrozících problémů, které jsou ve skutečnosti, jakmile získáte trochu nadhledu, detaily). Dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivní meditace. Zkuste se třikrát týdně věnovat józe nebo alespoň hlubokým dechovým cvičením. Všimnete si, že ta velká rozhodnutí jako by se sama od sebe vyřešila, jakoby mávnutím kouzelného proutku.

Přečtěte si také