Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 31. 7. 2024

Blíženci 31. 7. 2024

Pružnost je důležitou součástí dnešního dne, Blíženci. Přistupujte k věci uvolněně a bezstarostně. Snaha prosadit své nápady není tou nejlepší taktikou. Tunelové vidění vás bude v mnoha ohledech omezovat. Mějte otevřenou mysl a buďte vnímaví k nápadům a názorům ostatních. Máte snadno k dispozici spoustu moci. Byla by škoda ji promarnit tím, že nemáte dostatečně široký rozhled, abyste viděli všechny své možnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rozumíte zásadám férové diskuse, ale přesto můžete být ve vztazích velmi neústupní, zejména když hrozí, že se vám emoce vymknou z rukou. Dnes se potřebujete podívat na tento problém, kdy se nechcete cítit stísněně, kdy chcete být ve vztahu, a přitom chcete být svobodní. Pokud tuto dvojí svázanost uvidíte, může se vám podařit věci zlepšit.

Práce

Zjistíte, že jediným způsobem, jak určitou situaci napravit, je přímá konfrontace. To jistě není vaše specialita a mnohem raději byste utekli a schovali se, ale mějte na paměti, že schováváním se celkový problém nevyřešíte.

Peníze

Možná vás více než ostatní trápí aspekty v oblasti peněz a hodnot. Právě ve chvíli, kdy jste na pokraji uzavření obchodu, vám věci vyklouznou z rukou nebo se zpozdí. Na tom nezáleží. Zlepší se to. Do té doby raději obchodujte s většími institucemi a korporacemi nebo pro ně pracujte. Tím se zlepší váš hospodářský výsledek.

Zdraví

Pokračujte v naplňování koupelnové skříňky důležitými nástroji v misi hluboké relaxace! Máte doma lahvičku levandulového esenciálního oleje? Ten je jedním z oblíbených olejů masérů a aromaterapeutů po celém světě. Levandule zklidňuje pokožku a po vdechnutí zklidňuje mysl. Esenciální oleje snadno seženete v obchodech se zdravou výživou. Na noc si dejte tři nebo čtyři kapky do horké koupele. Případně si dejte jednu kapku na polštář a očekávejte jeden z nejlepších spánků vůbec!

Přečtěte si také