Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 12. 2022

Blíženci 5. 12. 2022

Partnerství, které možná postupovalo neustále kupředu, se může zdát zastavené na mrtvém bodě. Může se to týkat jak obchodu, tak milostných vztahů. Není vhodná doba na to, abyste se snažili na partnera tlačit k pokroku. Setkáte se pouze s tvrdohlavým odporem, který věci ještě více zpomalí. Buďte trpěliví a nechte věci postupovat v jejich vlastním čase.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset rozhodnout, zda budete přehnaně úzkostliví a odhodlaní hledat chyby ve všem, co si váš milovaný dovolí udělat nebo říct, nebo zda změníte svůj postoj. Změna je skutečně ve vzduchu a vy můžete využít této příležitosti k revoluci ve vnímání vašeho současného vztahu. Jen do toho - buďte milí!

Práce

Spěch lidí kolem vás může způsobit, že se budete cítit nějakým způsobem uspěchaní. Neběhejte, abyste je dohonili, jinak se vám může stát, že padnete na hubu. Jděte svým vlastním tempem, místo abyste se nechali strhnout šílenstvím, které vytvářejí ostatní.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho domu domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Zklamání, které cítíte z konfliktů, souvisí s vaší touhou, aby spolu lidé vycházeli. Jak silná je tato touha? Vyvede vás z míry a způsobí, že vaše nálady budou kolísat podle toho, jak se věci vyvíjejí "tam"? Abyste tuto negativní tendenci potlačili, zařaďte do svého jídelníčku pravidelně následující potraviny: čerstvou papáju a bylinný čaj zvaný "purpurový louh". To spolu s pravidelným cvičením sníží destruktivní nutkání pomáhat druhým dříve, než pomůžete sobě.

Přečtěte si také