Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 9. 2024

Blíženci 5. 9. 2024

Nepřehánějte to, Blíženci. Na začátku dne se můžete nechat unést natolik, že večer zjistíte, že jste překročili své vlastní hranice. Může vás přepadnout lítost a můžete se cítit provinile kvůli věcem, které jste řekli nebo udělali. Předejděte tomu tím, že si vše promyslíte, než začnete mluvit nebo jednat. Máte moc ovlivnit lidi na hluboké emocionální úrovni. Využívejte tuto moc moudře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lásku dnes můžete najít na dost zvláštních místech, ale to neznamená, že nebude mít hluboký smysl. Možná má váš budoucí milenec takové povolání, před kterým vás varovala vaše matka. Přesto by tato osoba mohla mít smysl pro humor a nadšení pro originální stránku života, které se shodují s vašimi vlastními. Stojí za to to zkusit.

Práce

Vaše mysl je zcela pevně usazená a pomáhá vám vidět fakta taková, jaká jsou, a ne taková, jak je vnímáte. Pamatujte, že mezi těmito dvěma věcmi je často velký rozdíl. Dnes tomu tak nebude – využijte toho.

Peníze

Čelíte výzvě v oblasti aktivit, které ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. Přestože planety dokonale vyvažují mužskou a ženskou energii ve vašem nitru, mohou také vyhloubit problémy, které byste nyní raději neřešili. Snažte se je brát postupně. Nakonec tato doba poskytuje potřebný prostor pro vznik nových nápadů, z nichž mnohé jsou lukrativní.

Zdraví

Vaše hra je založena na velkém porozumění pro ostatní. S dnešním aspektem ve hře budete schopni ještě lépe vidět, co cítí druzí. Jednou z vašich slabin však je, že nevíte jasně, co cítíte vy. Může to znít zvláštně, ale zkuste si s někým promluvit o svých vlastních emocích a zjistíte, že bota tak docela nesedí na druhou nohu. Jedním ze způsobů, jak začít pronikat do svých skrytých pocitů: veďte si snový deník.

Přečtěte si také