Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 10. 2023

Blíženci 8. 10. 2023

Vaší hlavní prioritou by měla být akce, zejména pokud jde o lásku a romantiku. Možná se nebudete příliš zajímat o to, jakou akci podniknete. Vaší jedinou starostí je, abyste v žádném případě neseděli na místě. Jakmile zjistíte, co chcete, pravděpodobně se nezastavíte, dokud toho nedosáhnete. Vaše síla je silná a extrémní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Co dnes uděláte s náhlou přitažlivostí, kterou cítíte k určité osobě? Chcete jí podlehnout, ale na druhou stranu nechcete, protože milujete svůj prostor. Zvážili jste myšlenku, že možná potřebujete tolik prostoru pro sebe, že by to chtělo celý vesmír? Pokud chcete skutečný vztah, musíte být lidmi.

Práce

Neanalyzujte příliš scény a rozhovory, které se vám honí hlavou z minulého týdne. Pravděpodobně byste v nich příliš četli. To by mohlo potenciálně nastavit velmi nepříjemný tón nadcházejícího týdne. Místo toho nechte tyto hlasy odeznít.

Peníze

Toto období je plné harmonických aspektů, které přinášejí lásku do vašeho domácího života a umožňují vznik vřelých citů a vzpomínek. Zároveň jste vybízeni k tomu, abyste se o nich otevřeli a možná dokonce využili klíčová témata a vhledy, které se právě teď vynořují, pro svou práci. Dejte průchod své fantazii a možná zjistíte, že jste plní skvělých nápadů, které vám i vašim blízkým přinesou více peněz.

Zdraví

Dar zraku vám obvykle slouží obzvlášť dobře. Pečujte o svůj přirozený zrak pomocí zdrojů vitaminu A a beta-karotenu. Netřete si oči, pokud jsou unavené nebo vás svědí. Existují lepší způsoby, jak najít úlevu. Používejte jemný oční hydratační krém na pokožku kolem očí. Noste sluneční brýle, abyste zabránili poškození očí sluncem (ano, zejména při silném oslnění). Váš zrak je dar, používejte ho, abyste viděli a konali dobro ve světě.

Přečtěte si také