Denní horoskop BÝKA na 1. 1. 2023

Býk 1. 1. 2023

Kreativitu nelze vynutit. Ani ty, Býku. I když chcete právě teď vytvořit něco fantastického, zjistíte, že obyčejní smrtelníci, jako jsme my, potřebují pomoc tvůrčí múzy. A bohužel, múza je vrtkavá bytost. Nemůžete ji jen tak lusknout prstem a přivolat. Musíte ji přemlouvat, pomalu, jemně. To všechno trvá dlouho, ale konečný výsledek stojí za tu námahu. Zatím musíte sedět a čekat a věřit, že k vám přijde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vybízí milovanou osobu k tomu, abyste hodně mluvili o své budoucnosti a o tom, čeho byste mohli společně dosáhnout. Bohužel oba víte, že v této fázi se ani jeden z vás nedokáže shodnout na tom, zda chcete ve vztahu pokračovat, natož na tom, co byste oba mohli dělat jako pár. Nejlepší bude, když se nebudete příliš zabývat spekulacemi, ale prostě si tento den užijete.

Práce

Možná máte pocit, že vás vaše podpůrná skupina dnes nechává na holičkách. Možná jste dostali úkol s velmi malým návodem, jak ho splnit. Nemějte obavy. Důvěřujte si. Není vám svěřeno nic, co byste nezvládli sami.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový dům. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

Toto roční období máte rádi, protože je plné hodnocení a plánování. Co můžete udělat pro své zdraví, co vám v uplynulých měsících chybělo? Pokud dáváte přednost balené vodě, máte službu dodávání vody? Je to levnější než kupovat lahve. Pokud dáváte přednost bioproduktům, zvažte možnost zaregistrovat se do měsíčního klubu, který vám doručí místní bioprodukty až ke dveřím za mnohem méně peněz, než kolik byste zaplatili na trhu. Naplánujte si zdravý rok!

Přečtěte si také