Denní horoskop BÝKA na 1. 10. 2022

Býk 1. 10. 2022

Převezměte kontrolu nad svými rozhodnutími ještě dnes. Lidé vám mohou říkat, jakým směrem se vydat a jaká volba je pro vás nejlepší, ale nakonec jste to vy, kdo to ví nejlépe. Přestaňte v souvislosti se svým životem hledat radu u druhých a začněte hledat řešení sami v sobě. Odpovědi již znáte. Potřebnou mapu máte schovanou v kapse. Použijte ji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete těšit na kouzlo čisté popularity. Váš tradiční přístup k lásce a romantice velmi ocení jedna osoba, na kterou máte již delší dobu určité myšlenky. Zbožňuje váš praktický přístup ke vztahům, kdy si obě strany vzájemně pomáhají stoupat po žebříčku úspěchu tím, že spojí své zdroje a talenty. Na své straně máte opravdového obdivovatele.

Práce

Dělejte to, co vás baví, a věnujte se činnostem, které vás baví, s lidmi, s nimiž jste rádi. Podněty od ostatních lidí, kteří dělají podobné věci, budou katalyzátorem nových nápadů a nových cílů týkajících se vaší práce. Hodně se toho naučíte.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ji do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Chůze je pravděpodobně nejvíce podceňovaným cvičením, protože nevyžaduje velkou námahu a lidé ji dělají každý den. Ale jak moc ji vlastně děláte? Chodíte pěšky, místo abyste jezdili autobusem, kdykoli je to možné? Myslíte si, že 8-10 bloků je na chůzi "příliš daleko"? Chůze má závažné zdravotní přínosy: tonizuje celé tělo, zároveň můžete provádět hluboká dechová cvičení a tělo se při chůzi přirozeně vyrovnává s rovnými zády a vystrčeným hrudníkem.

Přečtěte si také