Denní horoskop BÝKA na 1. 9. 2022

Býk 1. 9. 2022

Je vhodná doba, abyste se začali vážněji věnovat svému umění, Býci. S talentem jste se pravděpodobně narodili, ale možná k němu nepřistupujete s takovým respektem jako někdo, kdo je obdařen jen zlomkem vašich přirozených schopností. Podívejte se na své nástroje realisticky a vězte, že když svou tvůrčí povahu zařadíte na vyšší rychlostní stupeň, máte sílu dokázat mnohé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejsou to materiální statky, které máte, nebo dokonce rozum, který projevujete, co vám do života přivede osobu, o kterou máte zájem. Jsou to vaše duchovní kvality a vaše porozumění těm aspektům a filozofiím života, které leží mimo zřejmý svět smyslů. Musíte komunikovat z jiné roviny.

Práce

Přátelé pro vás dnes budou klíčovými spojenci. I lidé, které obvykle nepovažujete za příliš obchodně zdatné, mají dobré nápady, kterým byste měli věnovat pozornost. Spolupracujte, místo abyste šli proti sobě, a kouzlo se podaří.

Peníze

Rádi se na pracovišti cítíte stejně příjemně jako doma, což může zahrnovat i to, že se ostatní v práci cítí jako rodina. Díky harmonickému aspektu, který se nyní objevuje, se vám pravděpodobně podaří postoupit o krok dál, protože ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, rodinu, romantiku a zábavu. Vypadá to, že firemní piknik by nemusel být špatný nápad, jak udržet morálku na vysoké úrovni. Peněžité odměny za společenské hry mají velký úspěch.

Zdraví

Věnujte dnes zvláštní pozornost citovým potřebám - svým i někoho, koho milujete. Díky současné astrální energii se naše záměry potěšit a pečovat o ty, které milujeme, mohou snadno minout účinkem. Už jste někdy zařadili třetí rychlostní stupeň, když jste chtěli jet na jedničku? Vzpomínáte si, co se stalo? Nebraňte si otevřít srdce, ale ujistěte se, že vaše srdce vychází z vašich úst přesně tak, jak máte v úmyslu. Někdy naše nejsladší myšlenky spadnou do hořčice na cestě k uším někoho jiného.

Přečtěte si také