Denní horoskop BÝKA na 10. 10. 2022

Býk 10. 10. 2022

Volá vás svobodná energie. Chyťte se jí a projevte ve svém životě tvůrčí hojnost. Možná vám na dveře klepe velká příležitost ke změně. Než někoho pozvete dál, nahlédněte klíčovou dírkou, ale uvědomte si, že odpověď, kterou hledáte, nemusí mít na sobě kostým, který očekáváte. Prozkoumejte všechny možnosti a buďte odvážní. Zahajte akci. Nevyhýbejte se změnám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci rozptýlit iluzi, která vám již delší dobu působí problémy. Jistý vztah vám možná zabírá stále více času a paradoxně čím více mu dáváte, tím více se zdá, že chce. Uvědomujete si, že vás vzali na milost, a je čas stáhnout se a znovu stanovit zdravé hranice.

Práce

Dávejte si pozor, abyste na sebe nepřevzali příliš velký emocionální stres. Tlak a vysoká očekávání ze strany druhých vás pravděpodobně přivedou do paniky, což následně povede k vašemu špatnému zdravotnímu stavu. Pečujte o sebe emocionálně i fyzicky.

Peníze

Nyní máte plnou podporu vesmíru, abyste mohli vydělávat peníze prostřednictvím čehokoli, co se týká lásky, vztahů, rodiny, dětí a zábavných aktivit. Právě vaše osobní nebo profesní vztahy mohou poskytnout nejlepší nápady na produkty nebo služby, které můžete nabídnout svým klientům. Máte více než jednu šanci je uskutečnit.

Zdraví

Proniká vás hluboký pocit "vědění", a přesto se nespokojíte jen s ním. Zůstaňte na vrcholu své hry s cvičením a lehkou, vyváženou stravou. Vyhněte se konzumaci nadměrného množství chleba a jiných sacharidů. Vhodné je nyní jíst ryby, salát a luštěniny. Konzumujte velké množství vody a dopřejte si dostatek odpočinku. Zatímco budete prosazovat tento druh disciplíny ve svém fyzickém životě, váš duševní a emocionální život se může "rozjet".

Přečtěte si také