Denní horoskop BÝKA na 10. 12. 2022

Býk 10. 12. 2022

Dnes se budete cítit hluboce propojeni se svým životem. Atmosféra je jasná a umožní vám vidět všechny pokroky, kterých jste dosáhli na cestě ke svým cílům. Budete cítit velké uspokojení, jako vždy, když jasně vidíte smysl svého života. Využijte dnešní den k odpočinku na vavřínech. Uvědomte si ale také, že některé věci je ještě třeba udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Motivace je dnes důležitým slovem. Ať už byly vaše původní důvody pro navázání současného vztahu jakékoliv, možná nyní cítíte, že je třeba je ve světle nedávných událostí přehodnotit. Nemusí to být nic těžkého, ale prospělo by vám, kdybyste se zamysleli nad tím, jak daleko jste oba došli a čeho jste dosáhli. Buďte upřímní a vše bude v pořádku.

Práce

Nespoléhejte se dnes na ostatní tolik, jako byste se spoléhali normálně. Mějte na paměti, že ostatní lidé pravděpodobně nemají takovou hloubku a vnímání jako vy, pokud jde o úkoly na pracovišti. Pokud chcete práci odvést správně, udělejte ji sami.

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to kvůli aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Planety vytvářejí příjemný a potenciálně osvěcující aspekt. Tato konfigurace jemně zmírní úzkost, která vám může bránit v pochopení své pravé podstaty. Lehké cvičení, nejlépe včetně jógy, vás otevře přínosům tohoto tranzitu tím, že pozastaví vaši mysl a umožní vašemu tělu prosadit jeho přirozený rytmus. Po cvičení vždy následuje pití velkého množství vody. Užijte si osvícení!

Přečtěte si také