Denní horoskop BÝKA na 13. 10. 2022

Býk 13. 10. 2022

Duchovní pojmy se dnes mohou zdát neuchopitelné a nepochopitelné. Možná budete mít potíže se soustředit na knihy a vaše mysl může během přednášek nebo meditace bloudit. Konverzace by vám měla osvětlit to, co je vám nejasné. Zeptejte se přátel, kteří jdou stejnou cestou. Když už nic jiného, diskuse vás bude bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii, která dnes vyzařuje z planet, je ve vzduchu cítit určitá lehkost. Je možné, že jste byli zaneprázdněni nejrůznějšími plány a projekty, což znamenalo, že jste spolu nemohli trávit mnoho času. Využijte pozitivní atmosféry k tomu, abyste si pokud možno vyšli na jídlo nebo někam, kde můžete oba experimentovat s novými věcmi.

Práce

Vaše mysl je zvědavější než kdy jindy. Cítíte neustálou touhu po dalších informacích, faktech a podrobnostech o každém tématu v knize. Po následující dva týdny bude tento trend pokračovat. Uhaste tuto žízeň nějakým kurzem nebo pokročilým pracovním školením.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou v oblasti cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Udržování dobré kondice je jednou z věcí, na kterou můžete být opravdu hrdí. Vaše zdraví je souhrnem veškerého času, který věnujete udržování kondice, správnému stravování a tomu, abyste se vyhýbali nebezpečí. Věnujte se tomuto ušlechtilému úsilí hned teď. V péči o své zdraví upřednostněte práci pro sebe před prací pro druhé. To, co uděláte pro sebe, pokud jde o vlastní zdraví, bude mnohem lepší než cokoli, co můžete udělat pro někoho jiného.

Přečtěte si také