Denní horoskop BÝKA na 13. 11. 2022

Býk 13. 11. 2022

Bavte se dnes s lidmi. Mluvte o svých představách, o kterých sníte, že se v příštích letech uskuteční. Vaše emoce jsou silně spjaty s vaší představivostí. Mohli byste se začít bránit, když vám někdo začne do vašich snů rýpat. Použijte svůj intelekt, abyste obhájili sebe a ideály, podle kterých chcete v budoucnu žít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy jsou to právě potíže, které se ve vztazích objevují, co později vede k většímu porozumění a hloubce komunikace mezi dvěma lidmi. Právě teď se pravděpodobně vynoří mnoho nepřiznaných pocitů, které mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) způsobovaly zbytečné napětí. Pokud se vám je podaří v duchu důvěry zpracovat, může se stát, že se váš vztah výrazně posílí.

Práce

Zasloužíte si uznání za neuvěřitelnou práci, kterou odvádíte. Ujistěte se, že lidé kolem vás oceňují náročné a dlouhé hodiny, které každý den odpracujete. Dejte těmto lidem najevo, že občas potřebujete poděkovat a pochválit. Zasloužíte si to!

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Tento aspekt dne udržuje všechny ve střehu, protože v tomto období není tak snadné komunikovat. Pokud má něco propadnout v komunikaci, stane se tak pravděpodobně během tohoto tranzitu. V přátelských nebo pracovních vztazích (na rozdíl od blízkých vztahů mezi čtyřma očima) můžete narazit na něco znepokojivého. Zůstaňte v kurzu a zaměřte se na sebe a svůj zdravotní režim. Pamatujte, že i to pomine!

Přečtěte si také