Denní horoskop BÝKA na 13. 8. 2022

Býk 13. 8. 2022

Býci, můžete se cítit zablokovaní, jako byste byli v pasti. Možná vás přátelé ovlivňují, abyste věřili jedné věci, zatímco rodina vás vycvičila k jiné. V různých situacích nosíte různé masky, takže jste možná zapomněli, jaká je skutečná osoba pod nimi. Věci jsou v rozporu a možná budete nuceni učinit důležitá rozhodnutí. Pravda je jedinou cestou, jak z pasti uniknout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, že problém nebo potíže v současném vztahu spočívají ve skutečnosti ve vás. Víte také, co musíte udělat, abyste to změnili. Možná vás však právě dnešní astrální konfigurace postrčí k tomu, abyste učinili důležité rozhodnutí, které může změnit životy vás obou. Určitě vás přiměje k tomu, abyste se nad tímto velkým krokem velmi vážně zamysleli.

Práce

Možná máte tendenci přehlížet drobné písmo a nechat toto oddělení na někom jiném. Zde buďte opatrní. Pokud tuto důležitou práci přenecháte někomu jinému, je pravděpodobné, že ji bude vykonávat s ohledem na své vlastní zájmy.

Peníze

Může se zdát, že peníze jsou nyní všude kolem vás. Vzhledem k tomu, že aktivita ovlivňuje sektor, který řídí peníze jiných lidí nebo dluhy, může být skvělé stanovit nový splátkový plán pro všechny nesplacené účty nebo hledat peníze na projekt od investorů. Pokud se snažíte získat hotovost, sestavte si solidní podnikatelský plán. Vyjmenujte své dovednosti, vášeň a především čísla, která ukáží vaši skutečnou hodnotu.

Zdraví

Z tohoto aspektu můžete mít prospěch díky lepšímu povědomí o tom, jak strava ovlivňuje vaše tělo. Se střevním traktem máte zvláštní vztah a čím více můžete napomoci jeho fungování, tím lépe pro vás bude. Zkuste jíst raději celozrnné obiloviny než bělené nebo zpracované; zelenou listovou zeleninu místo škrobu jako přílohu; méně masa a více luštěnin jako zdroje bílkovin. Dnešní planetární energie vám dává chuť zkoušet nové věci, tak do toho jděte!

Přečtěte si také