Denní horoskop BÝKA na 14. 12. 2022

Býk 14. 12. 2022

Současný nebo potenciální milostný partner může zmizet z dohledu a nebrat vám telefon. Můžete propadnout panice a přemýšlet, zda váš přítel neztratil zájem. Nedělejte ukvapené závěry. Váš partner se může zabývat jinými záležitostmi. Vzpomeňte si na staré přísloví: „Když něco miluješ, nech to jít.“

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika mohou být dnes nádherné, silné a nesmírně nakažlivé. Možná budete mít pocit, že byste se mohli zamilovat do každého, protože každý člověk, kterého potkáte, jako by vám nabízel tolik otevřených dveří do nových světů. Neslibujte však více, než jste ochotni dát, a pokud máte pochybnosti, neslibujte vůbec nic. Prostě si užijte skvělý den!

Práce

Těžko se rozhodujete, zda vám práce, kterou vykonáváte, přináší uspokojení, po kterém toužíte. Ocitli jste se mezi dvěma kameny a situace se bude jen zhoršovat, čím více o ní budete přemýšlet. Důvěřujte svému srdci, ne hlavě.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Vyhněte se kofeinu. Je to v naší společnosti velmi rozšířená droga, ale nemusí být pro vás vhodná. Začněte otevírat svou mysl a chuťové buňky alternativním látkám, z nichž nejčastější jsou bylinné nálevy, zejména zelený čaj. Zátěž kofeinu na oči (zrak) vás může negativně ovlivnit. Zařaďte také čerstvé ovoce a zeleninu, které oči vyživují: meloun, brusinky a borůvky. Tyto potravinové zdroje jsou rozhodně chutnější než jakýkoli lék!

Přečtěte si také