Denní horoskop BÝKA na 14. 8. 2022

Býk 14. 8. 2022

Nápady jsou dnes zajímavé, Býku. Možná si budete připadat jako dítě v cukrárně, které poprvé vidí nové dobroty. Nové koncepty vás přitahují a vy milujete každou minutu. Běžte s nimi. Vaše mysl zkoumá nové oblasti a vy byste se ji neměli snažit zadržovat. Sbírejte data hned a roztřiďte je později. Je to čas pro dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Hluboké mluvení vás nutí prosit o další. Dnešní planetární konjunkce znamená, že konverzace vede do vod, do kterých jste dosud možná jen zvažovali ponořit svůj prst. Jedním ze slov, která mohou padnout, je závazek; druhým je slovo láska. Možná zjistíte, že jste tento den začali skvělým vztahem a skončíte ho s pocitem, že jste objevili spřízněnou duši.

Práce

V poslední době jste se hodně věnovali restrukturalizaci, což je úžasná věc. Někdy to může být bolestivé, ale celkově je to pro dobro věci. Bouráte staré. Nyní je čas začít budovat nové.

Peníze

Může se zdát, že peníze jsou nyní všude kolem vás. Vzhledem k tomu, že aktivita ovlivňuje sektor, který řídí peníze jiných lidí nebo dluhy, může být skvělé stanovit si nový splátkový plán pro všechny nesplacené účty nebo hledat peníze na projekt od investorů. Pokud se snažíte získat hotovost, sestavte si solidní podnikatelský plán. Vyjmenujte své dovednosti, vášeň a především čísla, která ukáží vaši skutečnou hodnotu.

Zdraví

Příznivý aspekt dne vám dává dostatek energie, s níž můžete kouzlit. Svůdce ve vás je nabitý a připravený udeřit  a běda každému, kdo vám zkříží cestu! Na druhou stranu můžete právě pociťovat zvýšenou spokojenost s věcmi, které se vám v uplynulém roce podařily. Může se vás zmocnit pocit odhodlání. V obou případech je důležité všímat si svého těla jako výrazu osobní pohody.

Přečtěte si také